Helgen

Blir en helg med lite planer. Imon blir de träning om jag är okej och mår bra. Efter träning blir de fotning med laget på Frölunda torg och sen kan ske träffa kompis. Söndag har jag inget planerat vi får se vad jag hittar på då.
 

Dagens

 

TGIF

 
 
 

Torsdag

Idag var jag i skolan mådde bätte idag me de va handbollsträning i skolan så den fick jag kolla på men det var en rätt chill dag i skolan. KOm hem för typ 40 minuter sen och har suttit och kollat på tv lite. Har träning idag men får inte träna än så de är lite tråkigt att jag missar en träning på morgonen och en på kvällen. seegt
 
 

Smink video ❤


Tittat igonom bilder..

....Tänkte att ni kunde få se några.
Var tvungen och ta den sista för jag tycker att jag ser ut som ett troll på den.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukling

Är fortfarand sjuk och är därför hemma idag också. Just nu sitter jag och tittar på Idol har bara sätt första avsnittet så tänkte se så mycket jag orkar och har lust för nu. Vi hörs mer sen.
 
 
 
 

Fika med mamma

Är hemma från skolan idag och har ju varit hos doktorn. Tar nu penicillin i 10 dagar men de blir skola imon. Ska ta min fika nu kram ❤


Doktorn

Hej. Nu är klockan ungefär halv 8 och jag sitter hemma framför datorn.
Snart ska jag och mamma och kanske Felix till doktorn för mamma har feber och ont i halsen och jag har oxå jätte ont i halsen och kunde inte prata igår kväll. Idag skulle vi ha första handbollsträningen i skolan och såklart blir jag sjuk så segt. Men jag kanske åker till skolan sen de beror på vad doktorn säger.
 

Spanien 2013

Den kom upp sent ❤


Måndag...

.. Idag är det Måndag och jag har varit i skolan. Idag började vi med vårat schema alltså hade vi riktiga lektioner och så. Men de va nice. Gillar nya klassen förrutom att de blir rätt stökigt ibland tack vare vissa som jag inte nämner namn på. Men för de mästa gillar jag klassen.  Nu sitter jag hemma och inte gör så mycket har liteont i halen men vi ska snart äta och senare ikväll tänkte jag ta lite te så får vi hoppas att halsen blir bättre.
 

Dagen

Hej hej. Idag sa ju jag att jag inte hade något planterat och de hade jag inte men Alina messade o frågade om jag ville ses, så de blev så. Idag va jag alltså med Alina och vi åt glass bakade och spelade Sims haha. Men ja hon gick hem för en stund sen de va typ denna söndagen.


övernattning

inatt sov Ellen hos mig, fett nice, haha. Idag har jag inga planer än så länge men vi får se om jag hittar på något. Har värkligen inget intressant att skriva. Men jag bloggar mer senare, kram.
 

Skola nu.

Nu är de andra dagen i skolan. Ska bli kul. Vi har inget schema denna veckan börjar 08:30 och slutar 14:00 hela veckan. Detta är mest en lära känna vecka. Men jag bloggar mer under dagen. Hörs ❤


Första dagen i skolan. Avklarad ✔

Va i skolan idag. Var jätte nervös föra ny skola och ny klass o allt. Men de känns bra. Klassen var helt okej. De är däremot bara 5 tjejer. Jag Carro och 3 andra. Dom var helt tysta men vi sa i för sig inte så mycket vi häller. Men de blir nog bättre de var ju första dagen. Och man kan ju ha killkompisar o de har vi ju i våran klass sen innan. Detta blir nog bra ❤


Tatto! Lille broder


Vit som snö

Asså blä! Solen tar ju ingenting i Spanien!! De måste ändras! Jag kan ju inte komma hem o se ut som en snöboll. Då kommer ju kompisarna fråga om jag har varit o hälsat på tomten på Nordpolen!


Jag har de bra ❤


Cover ❤


Bästis dag ❤

Väldigt kort video! Älskar dig ❤


Grymt ❤

Har en haft en grym dag med Kajsa. Just nu sitter vi och kollar på film ska hem om en halv timma ungefär. Har filmat under dagen så en video kommer upp imorgon eller senare ikväll. ❤


Bästis dag

Idag har jag och Kajsa bästis dag. Vi ska till Frölunda torg sen hem till Kajsa o se på film o chilla. As nice! Vi hörs mer under dagen. ❤


lite info

hej hej! Nu sitter jag i min säng lyssnar på musik och kolla typ på VS, Hollister och Abercrombies hem sidor.
De är nämligen så att mammas jobbar kompis dotter ska till USA. Förra gången hon va där köpte hon saker till mig eller jag får typ beställa via henne så betalar vi henne, Det är värkligen jätte snällt av henne. Men ja det va typ det jag ville säga så ni får ha det så bra så länge så hörs vi mer sen.
 
 
 

lisse

Idag ska jag till Liseberg med Line. Super kul har inte varit där på jätte länge. Jag har häller inte träffat line på länge så de e nice. Vi hörs mer under dagen.
 

Älskar er tjejer

Saknar er ❤ älskar er ❤ de var länge sen detta va men känslan e go ❤


Hejj bloggen!

Sitter nu i min säng med datorn och kollar igenom lite gamla bilder och så.
Tänkte gå ut och hoppa studsmatta snart och få lite frisk luft. ha de så länge
 
 

åå jag är hemma

Gud va skönt. Nu har jag kommit hem. Nu kan jag blogga från datorn och det blir fler inlägg varje dag.
Hoppas att ni nu börjar läsa bloggen varje dag för nu kommer mer att läsa. och fler bilder att se.
 
 
 

Imon börjar de

Imorgon börjar bloggandet på riktigt. Då kommer jag hem till min dator, efter att ha varit borta i 4 veckor. Så då får ni inlägg igen.


RSS 2.0