2 beautiful days

 
 
 
 
 
 
 
 

Vädret levererar

#sommarkänsla





Fredag 28/3-14

Har och kommer inte skriva så mycket under denna fredag pga att jag gör en My day video. så ni får se min dag på video imon eller ikväll. Men vi kanske hörs senare idag. 


Snaps of 27/3 DM









Fredag 21/3

Dagen tillbringas med Maja. Vi ska åka in o träffa Kajsa snart, så får vi se vad som händer.
 

To school






allergisk chock

Idag har de inte varit som vanligt. Igår tog jag en ansiktsmask och tydligen var jag allergisk mot den. imorse tog jag en tablett och de känndes bättre men sen kom de tilbaka i skolan och mitt ansikte svullna upp, jag blev varm och fick lite andnignsproblem. Men jag gick till skolsköterskan och låg där i ungefär 2 timmar och fick 10 tabletter, sedan kom farmor och hämtade mig så åkte vi till sjukhuset. Men då hade det lungnat sig och det var ingen fara längre. Så därför blir det en lungn hemma kväll, är sjukt trött efter tabletterna. Så det är en anlednong varför jag inte bloggat idag.
 
 
 

Inte helt fel <3

 

Hemma träning





Hair cut

Before:
 
After:
 
 
 
 
 
 
 

Så sjukt väder

Så sjukt varmt, såå skönt.



Godmorgon ❤







Plugg på båten







Bambatanter




8/3-14

Idag på morgonen hade vi träning med 99orna och de va la en vanlig handbollsträning bara.
Sen på kvällen har jag och Alina varit på styrsö och träffat kompisar och det var la kul. Nu ska jag gå och lägga mig och tagga match imon.
 
 

Good night ❤




Skolan ❤





Västsvenska serien

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Karlstad. Har spelat 2 matcher. Vann första med 28-10 och andra förlora vi med 18-11. Så nu blir det bil i 3 o en halv timma igen, sjukt segt.


1/3-14

Nu har jag precis tränat. Var inte så kul faktisk. Har sovit väldigt dåligt inatt, har ingen aning varför men har vaknat massa gånger. Sen tränade vi med 99orna och tycker faktiskt inte det är så kul. Påväg hem nu i alla fall. Idag blir de nog en lugn kväll hemma.


RSS 2.0