Båt plugg




Ännu en måndag

Åh! Imorse när klockan ringde, fy f*n! Var så sjukt trött, ville inget mer än att få sova vidare. Men tyvärr fick jag inte som jag ville, sitter nu på båten. Vi har dock en väldigt chill dag i skolan. Mentortid, kort engelska, idrott och musik. Så jag tror jag klarar av denna dagen.


Bohus cup

Åkte tyvärr ut i semifinal. Väldigt synd! Men vi spelade två bra matcher idag. Vann kvartsfinalen men 20-8 och förlorade semi i sadden. Så de va väldigt jämt och jobbigt att förlora. Fast de kommer fler cuper. 


Marstrand

Nu är sommar känslan på topp. Spelar cup denna helgen och vunnit 2 av 2 matcher. Pappa bestämde sig för att ta med mig Alina och Ellen till Marstrand och äta lunch. Så mysigt. SOMMAR!








Fredag 25/4

Denna fredag har jag varit i skolan, ovanligt... Haha, men efter skolan hämtade pappa mig. Så nu är vi i bilen och ska tvätta bilen, sen äta sedan har jag cup i helgen så ska spela första matchen idag mot norskor. Och till sist ska jag sova hos Maja. 


23/4 Födelsedag 2014


23/4-14

Igår fyllde jag år. Det var en bra dag även om de knappt kändes som min födelsedag. Tack för fina presenter och alla gratulationer. ❤


Vemdalen 2014

Förlåt för samma låt men min mobil dampar så de går inte att sätta in någon annan låt :(


Tillbaka till helvetet

Nu börjar skolan igen då... Orkar inte, skulle gärna tagit en eller några veckor till med lov. Men nu är det som det är. Imon har jag prov och engelska redovisning också...jippi! Känner att jag måste få bra på provet för innan lovet hade jag 2 prov och fick B på båda så om jag får bra på detta kanske jag är inne i ett flyt. Haha nä men vi får hoppas att det går bra. +att de är min födelsedag imon! ❤


Planer inför kvällen

Behöver plugga men har verkligen ingen lust. Och kände att jag behövde landa. Kom hem igår men har haft fullt upp sen dess, varit med kompisar mm. Har därför bestämt mig för att ta de lugnt nu och spendera kvällen med böcker.



Äntligen❤






Sista dagen :(




Åå de Levererar





Detta va längesen

Guud de va längesen. Nu kör vi igen. Har inte bloggar pga att jag har haft mycke plugg o träningar o så. Men now we go ❤


Irsta blixten 2014

Västerås ❤


RSS 2.0