Dream about perfect hair

Jag är själv inte nöjd med mitt hår. Vill ha längre och mörkare hår. Vill också göra dip dye som ni kan se på bilderna på nummer 3. Dom sissta bilderna gick inte att göra så som jag gjort med de andra men aja.
 
1, blont långt hår. Så snyggt på vissa.
2 Rött hår kan verkligen vara sjukt snygg, asså verkligen jätte fint. Men bara om man passar i de. Jag tror aldrig jag skulle passa i de. Men på dom de passar på är rött hår super fint.
 
 

Skola idaag




:3

 

Sämre idag än igår :'(






Onepiece

Jag har fått en kärlek till onepiece. Använder de så fort jag kommer hem. Sjukt mysigt.




Sjjuk

 

Trött tjej

sjukt trött asså. Mår häller inte helt bra. Får väll vila resten av kvällen och hoppas att jag blir bättre.
 
 

vinst

kreativa rubriker jag har. Nä men har spelat 2 matcher idag. Gick upp 7 i morse. Sov hos Maja, och det var inte så att vi somna så tidigt. Men vi vann båda. Sjukt gött, för de va två väldigt duktiga lag vi mötte. Och min tränare fyller 50 idag så vi fira honom och två vinster är väll gött o få på sin födelsedag?
 
 

Lääängtar

Har suttit och redigerat lite bilder. Åhhh gud vad jag saknar sommaren. Vill att det ska vara sommar nuu!! Kolla bara.
Myys
Gullholmen <3
Spanien <3
Gummibåt <3
Kompisar <3
Bada <3
Bruun <3
Båtsemester <3
Liseberg <3
Träningslänger och Partille cup <3 (BRUN!)
Ute middagar <3
 
Ser ni! Dessa bilder tog jag i sommras. Saknar de sjjukt! GE MIG!
 
 
 
 
 

Haul❤

Mycket är ganska gammalt. Förlåt att jag inte har gjort videos på länge.


Dejt med sis ❤




Haul Video kommer snart


(Väskan är sen julklapp)
De flesta sakerna köpte jag för ett bra tag sen, och en tröja är i tvätten.

Go Onsdag

Idag har jag varit i skolan. Kände att jag jobbade bra i skolan idag. Så nu är det extra skönt att bara sitta och vila, kolla bloggar, kolla på lite kläder, lyssna på musik. Fick precis höra att vi inte har träning i skola imon så jag börjar 10:45. Så detta blir en skön kväll. Kanske tränar lite sen, har faktiskt väldigt lust att gå ut o springa o köra några övningar just nu, men vi får se.
 
 

Go helg

Har ni haft en bra helg? De har i alla fall jag. Från lördag-söndag sov Ellen och Maja över hos mig, jätte mysigt. I lördags var vi också i stan och på kvällen träffa vi Noa och Felix. Igår (söndag) spela vi match. Jag spela 2 och båda gick faktiskt väldigt bra. Vann båda 17-9 och 26-10. Är dock väldigt trött efter helgen, men så är de.


Bebis ❤





NO




Alltid lika hemskt med måndag...




Stark och så

Är rätt trött. Tränade 9-10:30 imorse sen hade jag 2 matcher på eftermiddagen typ. Vann båda 25-7 och 18-4. Vi spelade faktiskt väldigt bra. Särskilt första matchen så de va kul. Men nu ska jag sova. Sjukt trött. 


Dagens mums

Frukost
Lunch



Tjejmiddag





Lite nerviis

Har haft problem med mitt knä den senaste tiden. Och har ny fått tid o ska åka o kolla de idag. Hoppas verkligen inte de är allvarligt. O att dom har nån lösning så jag inte får smärtor Efter varje träning. Vi får hoppas på de bästa. 


Blää skola!




To day






Till älskii




slapp dag

Idag har jag typ inte gjort ett skit, förutom att jag träna i morse. Va ute och sprang och gjorde lite övningar.
Men annars har jag typ bara legat i sängen o inte gjort ett skit. Kollade förstårs oxå på hockey. f*n att inte sverige vann. Dom hade juu matchen. Aja silver är snyggare än guld. ;)
 
 

Vill ha värme

Asså om de ändå inte ska vara snö så vill jag utomlands eller åka skidor. Det har liksom varit höst hur länge som hälst nu. Bara för det inte är någon riktig vinter längtar jag sjukt mycket till sommaren.
 
 

grattis på födelsedagen pappa

#Jagvarintesågammaldärasså
#Pappiochbroder
 
 
 

Båten ❤





Men god morgon på er

 

Sleep time

god natt, ska nu försöka vända tillbaka dygnet lite. Funkar liksom inte att äta frukost klockan 12:30. Så imon ska jag sätta klockan och åka in 11:02 båten. Idag hade jag liksom brottom att hinna till 14:27 båten.
 

bästa minnena 2013

Asså gud 2013 har gått så snabbt fast ändå så långsamt. Bara jag som knappt kommer ihåg Januari/Februari det känns som om de var ett annat år. Men Nu när jag tänker efter så har jag ju minnen i början av 2013. Och vi börjar från de första 2013.
 
Om jag inte ska ta med alla små minnen så var nog de först bästa jag kom och tänka på när jag va i sälen med Ellen. Sjukt rolig vecka, kommer komma ihåg den resan i hela mitt liv. Några vurpor blev de, haha gud va vi skratta den veckan. Och baden på experium efter skidåkningen var sjukt roliga, i rutschkanan o allt va så kul. Och så fick vi åka pistmaskin... men såklart paja den... haha! Trodde fasen vi skulle välta ner för baken. Åh vad jag saknar de. Fast vi ska åka igen om 3 månader. Skulle kunna skriva en roman om alla minnena. Men jag försöker kortfatta.
 
Andra var när jag och massa kompisar skulle överraska Amanda när hon hade fyllt år. Har haft många roliga kväller med kompisar men den var svin rolig. Alla var ute på Brännö hos Bianca och gjorde mat och sånt. O så hade några satt på Amanda en ögonbildel och ett par hörlurar och så tog vi henne till Brännö så hon hörde inte eller såg något på typ en timme. Sen när hon kom fram o tog av ögonbindeln så stod 14 (tror jag de va) av hennes kompisar och skrev grattis. O den kvällen va sååå mysig och så rolig.
 
Tredje Minnet är klassresan. Slutade ju i hagen skolan i år. När vi skulle sluta åkte vi på klassresa i 3 dagar på typ en kamping och det var faktiskt svin kul. Saknar faktiskt gamla klassen. De känns inte som om de var mindre än ett år sen vi sluta hagen skolan. sjjukt.
 
Sen såklart att börja i ny skola. Så spännande va de. Och är glad att jag valde just den skolan jag gjorde. Och att börja i ny skola är ju ett minne jag kommer komma ihåg. ( Bilden:efter förstadagen)
 
åhh! Idre på sommar lovet!!! Jag och tre tjejkompisar och fyra killkompisar åkte till Idre i somras på handbollsläger. såå kul va det. Träningarna och tränarna va jätte bra. Kvällarna och aktiviteterna var också sjukt bra. Är så glad att jag troligtvis ska dit i år igen.
 
 
Och resten av sommarlovet, båtsemestern, Partille cup, Spanien, Brännö brygga, Kompisar, Liseberg
. Så kul Men när någon säger sommar nu så tänker jag bara "Gullholmen" Så roliga minnen vi fick där i somras. Asså kan inte förklara för det skulle blir ett flera meter långt inlägg. Men sammanfattar kort: Bästa sommaren hit tills i mitt liv.
 
Nyss var jag ju också lucia i skolan. Det var också väldigt kul. förutom att jag brände nacken av stearin.
 
 
Alla hockey matcher jag och kompisar har kollat på.;)
 
 
Men detta inlägget kan blir hur långt som helst. Jag har haft JÄTTE MÅNGA minnen med massor av kompisar. Men tyvärr så tänker jag inte skriva alla här, då skulle ni kunna sitta och läsa detta inlägget i flera dagar.
 
Samman fattningen av 2013 blir: Det var ett sjukt grymt år med jätte jätte bra minnen som jag aldrig kommer glömma. Nu är jag taggad 2014. Kan de blir lika grymt som 2013?
Hoppas att ni hade ett lika bra 2013 som jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013

nyår 2012-2013
Januari 2013
Feburari 2013
Mars 2013
 
April 2013
Maj 2013
Juni 2013
Juli 2013
Augusti 2013
September 2013
oktober 2013
November 2013
December 2013
1 Januari 2014 (trött snabb bild)
 
 
 

2014

Igår va de nyår. Känns sjukt, 2013 gick sjukt snabbt. Men jag har inte bloggar på ett tag för jag har absolut inte haft lust. Men nu är jag med Ellen och vi firade nyår tillsammans igår och gick o la oss runt 5 så jag är rätt trött. Men idag blir en slapp dag så de kommer flera inlägg idag när Ellen har åkt.tex ett inlägg om 2013 så håll utkik ❤


RSS 2.0