Orientering hela dan. :(

De e kallt.


Träning nu

Träning nu denna lördag morgon sen reklamutdeling... Hatar reklamutdeling.


new style

leker snygg och så. haha lol!
 
 
 
 
 

super trött

jag är värkligen jätte trött just nu, sitter och målar naglarna för dom såg ut som kaos.
Idag var en vanlig skoldag och har varit på första gitarr lektionen efter sommaren, det gick faktiskt bra med tanke på hur lite jag har spelat gitarr i sommar, vilket är synd. Men nu på vardagarna brukar jag sitta och plinga nån timme om dagen förutom när jag har sen träning. men jag tror jag skriver ett tidsinställt sen, de beror på om jag orkar och hinner. hoppas ni har det bra.
 
 
 
 

Förlåt för bloggandet.

Är väldigt dålig på att blogga. Men de e fullt schema. Jag funderar faktiskt på att göra ett schema där datorn ingår typ 2 timmar varje dag så att jag kan skriva inlägg är så dålig på de. Men jag har pluggat nästan hela dagen idag och spelat match som vi vann med 21-6. Men nu måste jag sova och jag ska försöka att bli bättre på bloggandet så att ni får hålla utkik ❤


Mums ❤


Trött efter träning och skola.


lika kul varje gång.


Estudia espanol.


Resultat Gbg cup.

Ja igår så skrev jag ju inte resultaten från Göteborg cup. Men vi hade två lag och mötte varann i final. Så både silver och guld. Va tyvärr med i laget som kom tvåa men vi ledde hela matchen utom i slutet. ❤


Hata!!

Klart man älskar skolan och måndagar........ Eller inte....


Tagga final

Möter vårt andra lag i final om 1 och en halv timma. TAGGA! ❤


Godis 283 kr.

Inte alls feta.


ELIT!


Gbg cup

Vann matchen idag oxå. Så vann alla matcher i gruppen. Imorgon blir de a-slutspel. TAGGA!


Fredag den 13

Hade prov i skolan som jag tror gick bra. Sen spelade 2 matcher vann båda skadade näsan och munnen på andra haha. Men har inte haft otur annars. Gött.


Göteborg cup

Spelat 2 matcher nu båda mot 2 olika Sävehof lag och vi vann båda så de e gött ❤ nästa match 9:40 imorgon. Samling 9:00 blää!


Nya glasögon ❤

Usch!


Chill onsdag ❤

Påväg hem nu, är hemma runt fem. Har varit med några kompisar en stund. Men har inget planerat att göra kanske ska göra lite engelska men den är till på måndag så ingen stress. Den här kvällen är precis vad jag behöver. Bara vara....


Extra träning.

Nu har jag varit på en "extra träning" nej men jag och Ellen var med på killarnas träning och de va jätte kul. Trodde faktiskt att dom skulle ha hårdare träning än oss men de hade dom inte.

Nu väntar jag på båten och ska plugga lite spanska nu vi hörs mer snart ❤


7/9-13


Söndagen tillbringas med böcker

Plugga suger!


Bo hos bästisen.

Hejj. Ska är hos Kajsa nu och vi ska snart sova bott/bor här i helgen as nice. Igår hade vi de mysigt jag Alice och Kajsa sov över och kolla film. Idg va oxå en mysig dag vi har varit på Frölunda torg o sätt film o bara myst. Idg är de bara jag o Kajsa som sover över Alice gick hem för en stund sen. Men jag måste sova nu vi hörs mer imorgon.


Mot doktorn!

Alergidorktorn nu. Sen blir de skola.


Söndag

Plugga, Vara med Alina, plugga, leva livet.
 

Sleepover

Mina små cp barn. Älskar er ❤


Lördag

Hejsan idag har jag varit på träning imorse och sen fotografering med laget på Frölunda torg. Efter de åkte jag hem och duscha lite o fixa till mig sedan drog jag in till Ellen o träffa Ellen och Carro. Mys dag.


RSS 2.0