Fredag i skolan

Det ha varit en hemsk morgon. Men idag är jag i skolan. Hade precis matte prov.tror de gick ganska bra. Snart ska blir de idrott.



Torsdag

Denna torsdag spenderas hemma efter som att jag är sjuk. Har så sjukt ont i huvet. Men vi får hoppas att jag blir frisk o kan gå till skolan imorgon.




Ullared haul

Sorry att den e sen. Den skulle kommit ut i söndags.


Snaps of to day







Go skiddag




Skola




Planen för resten av dagen

Asså gud, jag är sjukt trött. Är i alla fall påväg hem nu o då ska jag ta på mig mjuiskläder lägga mig i sägen, mysa, plugga lite o sen kanske se en film eller nått. 


Now we done

Nu sitter vi i bilen påväg hem. Sjukt nöjd  med detta. Däremot väldigt trött. Jag köpte faktiskt inte så jätte mycke. Men är väldigt nöjd med de jag köpte. Hittade en del fynd. Ni får se på den haul som kommer.



Ullared

Nu drar jag o Kajsa till Ullared. Har lite planer på vad jag ska köpa, men vi får se. Haul video kommer, men tyvärr tror jag inte de kommer idag.


Tränings match

Kom precis hem från träningen. Vi körde tränings match mot f99 idag. O de blev en go vinst. 


Mot helvetet




Go träning avklarad




då va det i gång

En vanlig Måndag, skolan är i gång igen. Jag skulle gärna ta en vecka ledigt till. 
Vi startade så klart hårt direkt med musik prov och hör test i engelska.
Efter skolan gick jag till gitarren och nu kom jag nyss hem. Mår inte helt bra o så har det varit skola.
Så nu har jag bara lagt mig i min säng med mobilen och datorn och orkar inte göra ett skit.
 
 

Hämskt

Jag har ont på ställen jag inte ens visste att jag hade. Min hals kliar som fasen.


De har gått snabbt

 1 o en halv timma kvar till Gbg.


Kaos

Har aldrig varit med om något så jobbigt. Jag o Ellen var ute i snön o så blev de lite djupt så jag trilla ner och fastna. Och så kom jag verkligen inte upp så hon fick gräva upp mig. Sen är vi ju så dumma o ska fortsätta gå o då kom en backe vi var tvungna o gå upp för en väldigt brant. så vi kom ingen stans o satt fast mitt i backen o kunde asså inte gå nån stans. Vi bara kämpa och kämpa och kom ingenstans men snö till midjan. Men till slut hitta vi en annan väg och kom upp. De kanade inte låter så jobbigt. Men det var värsta fyspasset. 


Fet dag i backen

Andra och sista dagen i backen. Sjukt kul. Idag körde vi på lite mer. Gjort några snygga vurpor i skogen och åkte in i lite träd. Slog i huvet en gång o har fortfarande lite ont i huvet. Och så e de ju mitt knä som håller på o idag fick jag väldigt ont, men kände att jag inte kunde sluta åka ändå. Blåsigt, snöigt,kallt och hade ont. Men de va ändå fett roligt. 


Detta gillar jag ❤






Sälen ❤




Påväg mot paradiset





12/2-14

Idag har jag varit med Noa. Han är en av mina bästa kompisar så de va mysigt. Vi kollade på gamla avsnitt av paradise hotel, vi bakade muffins och kollade på gamla bilder typ. Sen har jag också packat. Var också ute och gick en promenad. De va typ min dag.


Natti

Första natten i nya sängen. Och omgjorda rum. Sjukt mys 


Nya delen av pinkroom

Asså nya delen av pinkroom. Hollister och pink. Älskar affären sjukt mycket. Nu finns Victoria secret, pink, hollister och juicy i love it.



Brunch med bästisar









Sminkning

Kände för att sminks mig igår och tog kort på olika steg. Här ser ni och förhoppningsvis kan de ge er lite inspiration hur man kan sminka sig. 








Mysig idag

Kör på denna mysiga outfiten idag. Kanske inte den snyggaste men sjukt mysigt o jag tycker den duger.





Tidigt i sängi dag

ja kanske inte tidigt... men tidigt för att vara på lovet. Går och lägger mig nu för att imon ska jag upp typ 8:30 för att åka in till Ellen och äta brunch med henne och Maja. Kommer bli jätte mysigt. Lite konstigt faktiskt att vi tre inte har tröttnat på varann än men dom e ju sjukt bäst och vi har sjukt kul tillsammans. God natt.
 
 
 
 
 
 
 

Sjukt taggad inför torsdag.

Bästa pappa, bästa överraskningen, med bästa kompis.
 
 
 

 

Stan nu ❤





Ikea

Idag har jag och mamma varit först på sova och köpt ny säng till mig. Sen har vi varit på Ikea och ätit o köpt massa nya saker till mitt rum. Som ni nog märker så ska jag göra om mitt rum. Efter som de är lov denna veckan som kommer så tänkte jag att de e bra nu. Så imon eller iöver morgon ska jag troligen måla om en liten del av rummet. 



Lunch dejt med mamma

Ikea :)



Kort från lördags


Måndag igen....

Då var de måndag igen. Jag är så sjukt trött, vill. Bara hem o lägga mig och sova. Men det är iallafall sista veckan innan lovet. Lovet är bara en vecka men de är bättre än ingenting. Har mycket o att göra denna veckan, mycket i skolan sjukt tråkigt. 



Hemma match

Idag ska jag spela match mot Sävehof. Förra gången vi mötte dom så blev det lika så idag så vill nog båda lagen vinna. Jag är dock väldigt trött, kom inte i säng i tid kan man säga och sen kunde jag inte sova. Men jag ska försöka.
 

 

Lördag

ska göra en my day video idag så den kommer upp ikväll. ha de så länge.
 

RSS 2.0