Denna trista dagen

Hejsan! Sitter nu hemma och har nyss ätit lite. Innan jag åt så pluggade jag, sjukt tråkigt. Men ska plugga lite till sant. Bläää! också till affären tror faktiskt jag går till affären innan jag pluggar, så den inte hinner stänga. Kommer göra tidsinställda sen om jag hinner med de och orkar annars gör jag nog det imorgon så de blir bättre uppdatering.

Sjukt gammal bild. Bjuder...
 

Tränat

Har varit på träning nu. Kom hem för en stud sen. Asså man märker hur skönt de är att ha lov. Nu behöver jag inte skynda mig att äta o duscha o så för att hinna sova innan jag ska till skolan. Bara ta de lugnt. Kan sova ut imorgon ska typ städa o plugga hela dan imon. Jätte kul... Vi hörs imon. 



Live, Love, Laugh

 
 
 
 
 
 

Bästisar

Är med mina babes Ronja och Tilde. Jätte mysigt för vi har inte träffats på jätte länge. Vi vet bara inte vad vi ska göra just nu, vi bara väntar in 
Stormen. Blir bog mys framför tvn hela dan ❤


Sjuk

Har inte bloggat i helgen pga att jag har varit sjuk hela helgen spytt huvud värk osv. Är hemma från skolan idag är inte frisk än. Såå segt har bara legat i sängen i 2 dagar o inte kunnat göra nått annat för då blir jag yr. Nu kan jag i alla fall se på tv. Ha en bra Måndag så hörs vi sen. 



Fredag e alltid najs




Tankar

Undra hur framtiden kommer se ut. Satt i Lördags och snacka med mormor, morfar o Felix och detta. Det är otroligt hur världen har förändrats. Vikingarna på vikingatiden tyckte säkert att dom va jätte smarta och utvecklade. undra vad dom i framtiden kommer kalla våran tid?  Man kommer säkert kunna teleportera sig i fram tiden. Jag skulle så sjukt gärna vilja veta vad som händer.


Tagga skola o simprov




Godnatt puss

Tar o bloggar imorgon. Sjukt trött. ❤


NO :(


Går och lägger mig tidigt idag

Trött, så tar och går o lägger mig så jag är utvilad inför träning imon bitti. På bilden var jag inte så stor. ❤ Natti


Halloj <3

 

Helt vanlig onsdag

Idag är de Onsdag och jag har inte gjort något speciellt. Varit i skolan typ och stannade lite efter skolan och kollade på mina kompisars idrottslektion med Carro, jag hade ändå långt tid till båten gick idag för vi slutar 13:25 på Onsdagar. så gött!!
 
 

inga söndags planer

 SÖndag och inga planer´, faktiskt ganska skönt. Blir nog lite plugg idag och bara mysa hemma.
 

Heja Frölunda ❤


Prolympia Vancouver

Min klass är som den är ❤


RSS 2.0