Torsdag! Yes!

Nu är skolan slut o jag e påväg hem.
Det är värkligen jätte skönt kommer hem ganska tidigt, sol, fredag imorgon och sen kommer Alina o vi drar ut med gummibåten.Har Inte haft en jätte kul dag i skolan men nu får jag en förhoppningsvis grym eftermiddag ❤


8 skoldagar kvar! Älskar er

Det är bara 8 skoldagar kvar innan sommarlovet. Vi är du lediga torsdag fredag nästa vecka.
Helt sjukt! Men var är värmen förra året vid detta datumet så badade jag o sola förfullt. Aja vi får väll hoppas att värmen kommer. Jag fattar inte jag började i eran klass i 5 an gått i hagen nästan 2 år fast det känns som 2 veckor. Bara 8 dagar till i samma klass nästan alla ni går till Påvelund i olika klasser o jag till prolympia. Men jag vet att vi är så bra vänner och så att vi fortfarande kommer hålla kontakten.  Grymma klass 6E!
 
Ni kommer alltid vara min vänner allt skoj vi har haft. De skulle vara omöjligt att förlora våran vänskap.
Ni tog hand om mig när jag började i eran skola o finns alltid för mig. Tack att ni finns <3
 

Dagens.

Tänkte att ni kanske ville se dagens :)
Så här kommer den. :D


Onsdag

NU ska jag snart till båten och åka till skolan. Idag så ska vi som är trivselledare på någon utflykt så jag och 3 andra i min klass ska bara gå i skolan till klockan 10, och det är ju skönt. Efter skolan får vi se vad jag hittar på. Bloggar mer under dagen.
 

Natti


Kompisar!

Nu är jag med Johanna Lisa och Wille. Vi typ inte gör så mycket. Ska snart på träning. Vi hörs efter de ❤


Spruta!

Tagit sista livmoderhalscancersprutan nu. Den gjorde ganska ont men inte så farligt.nu blir de tillbaka till lektionen ❤


Älskar!


där va man inte stor!

Pappa <3
Miffo såklat!

Vinnare av bäst i väst 2013!

Bästa 6E Hagen skolan.

Hello! :D


Godmorgon

Drar till skolan nu!
Efter skolan blir de bäst i väst.

Tagga bäst i väst imorgon!

Då kommer vi mötas Alice ;)


Mot farmor!

Påväg till farmor på morsdag middag.Vi tog egen båt. Första turen med denna båten känns bra. Gud va jag längtar till båtsemestern!! ❤


Morsdag <3

Älskar dig Mamma!
 

Jaa!!

Mamma höll båten så jag hann sjukt skönt! Nu blir de hem o mysa sen till farmor och fira morsdag ❤


Hel*ete

Kommer missa båten! Har suttit o väntar på spårvagnen i 20 minuter vad har den för problem! Detta e fan helt sjukt jag orkar inte!!!


Blindmakeup tag


Mys med Alice ❤


Mot hemmet.

Har varit med kompisar nu och är påväg hem. Är väldigt trött o imon är de träning på morgonen! Bläää!!


Skolan ❤

Fredag!


God natt. ❤

Fredag imorgon sjukt skönt.
Nu ska jag sova. Kram på er ❤


Gummibåt med kompisen.

Har åkt gummibåt med Alina, de va skojigt. Fint vänder med rolig kompis.


Mums! ❤


Slottskogen..

Idag har vi varit i slottskogen och orgenterat. Det var jätte tråkigt men vi slutade typ 12 30 så de e skönt. Nu är jag på saltholmen o väntar på båten den går om 20 minuter så de e inte så farligt. Imon är de fredag. Jippi! ❤


Sprungit!

Strong!


LÄS!

Min kompis har skaffat en blogg han har inte bloggat en men jag tror bloggen kommer bli bra när han väl börjar blogga. Jag tycker värkligen ni ska läsa den för han är sjukt snäll och rolig. LÄS!! http://iammaxx.blogg.se/
 
 

Soft!

Fick gå tidigare från skolan för jag va klar med allt, så nu är jag på båten.
När jag kommer hem ska jag nog bara mysa se på tv kanske svara på frågestunden del 2. Men vi får se. Ha de gött som en töpp. ❤


Klassresa

Bästa ❤


Klass Resan.

Nu hade jag tänkt att berätta om klassresan. Den var sjukt grym o vi har en sjukt bra klass. Tänka att vi bara har några dagar kvar innan vi lämnar varann.
 
Men på klass resan badade vi i havet och i en pool fastman bada inte i poolen utan åkte en vatten rutchkana (stav?) , vi sköt luftgevär, sola, grilla, hoppa på en slags stutsmattehoppborg, paddla och bara var i tältet.
Jag vill dit igen kommer sakna klassen. Men klass resan var helt perfekt.
Hade tyvärr inte med mig mobilen så mycket så kunde inte ta så många bilder.
 
 

Studiedag

Idag har vi studiedag sjukt skönt.
Idag har jag bara varit hemma sett på tv o åkt långbord till affären. Senare ska jag till stan till prolympia o hälsa på typ.
Efter de kanske jag ska träna handboll. Hoppas ni har de lika bra som jag.


Tonårsbossen.

Just nu sitter jag och kollar på tonårsbossen såg inte i torsdags så nu ska jag se det avsnittet.
Studiedag imorgon sjukt skönt sovmorgon och så tror jag att jag drar till stan med kompis.
 

Ett stort förlåt!

Jätte ledsen att jag inte har bloggar men har värkligen inte haft tid. Hela helgen var jag på klassresa och den var värkligen skit grym! Kommer inlägg om de ikväll. Nu är jag på väg hem bloggar mer när jag kommer hem eller efter gitarren❤


Klassresa idag!

Nu har vi lektion men vi åker klockan 11. Hoppas de blir kul. Vi ska kampa i Uddevalla tror jag de e. Denna lektionen suger!! Filmen vi såg är från 1:a klassare....


Ahh väntar...

Sitter i önneredshallen och vänta på att handbollen ska börja. Klockan är 14:15 och handbollen börjar 15:30 tror jag o den träningen slutar 17:00 o då börjar en extra träning vi ska ha. Orkar inte vänta...


Varmt!

De är sjukt varmt ute as skönt. Bara de att solen inte syns men de e ändå varmt. Nu sitter jag på spårvagnen gick 4 hållplatser för att fördröja tiden men sen tog jag spårvagnen för jag har sånt skoskav. Men jag bloggar mer snart.


kvällen

Nu är jag hemma. Har varit en lång dag skola kompis Frölunda torg o avslutning.
Är jätte trött o ska nog snar gå och lägga mig. Ja jag vet hur mycket klockan är men är så sjukt trött...
 

Dagen

Idag har jag varit i skolan o haft elevensval hela dagen o då hade jag svenska. Just nu är jag hos Karin och inte gör så mycke. Sen drar jag till Frölundatorg med mamma o köper en bikini. Efter de e de handbolls avslutning för hela klubben. Vi hörs sen. Gamla bilder ❤


Sjuk :(

Är sjuk. Har ont i magen o de känns som jag ska spy. Jag hoppas att jag blir bra till imorgon för då har vi elevensval dag typ i skolan o efter är de avslutning för hela Önnered. Har inte så mycket mer att säga men vi hörs snart igen.
 

Best friend tag

Älskar dig Ronja ❤


förlåtför dålig uppdatering.

Rubriken säger ju allt!
Kommer fler inlägg snart!

11/5-13

har jag åkt gummibåt med Ronja o fryser som fan. Men de var jätte kul. Nu har vi ätit o ser på tv. Har inte så mycket mer att säga.


Godnatt ❤


Film!

Ser på film med kompisarna nu. Är skit trött o ska dova hos Maja idag men vill inte sova än fast vill ändå får se on jag bloggar mer ikväll/inatt ❤


Jag är så glad att du finns

Jag älskar dig sjukt mycket du är världens bästa bästis. Jag kan prata med dig om allt och du är så perfekt.
Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Du är halva jag. Vi är som tvillingar skulle inte kunna leva utan dig min andra halva. Du är min bästa bästa kompis. JAG ÄLSKAR DIG KAJSA!
.

I want sun


Information

I kväll ska jag till Maja (kompis i handbollen) och några andra från handbollen ska också dit och deras familjer.
Så jag kommer inte kunna blogga från datorn idag mer inte imorgon häller för då ska jag till Liseberg med Ronja men vi kommer i för sig hem på kvällen så kommer blogga från datorn då. Kommer annars uppdatera från mobilen.
 

FRÅGESTUND!

Nu ska jag ha en frågestund hade jag tänkt. Fast inte svara på bloggen utan på Videofyme.
Ni kan ställa frågor antingen är i komentarerna eller på videofyme där håller jag på att ladda upp en video om detta.
Ni kan oxå fråga på en bild på instagram som jag ska lädda upp. Heter _linanilsson_ på instagram. Ställ MASSOR av frågor nu kram.
 

Lisa Jonsson Dokumäntär

Det var faktiskt bra. Tycker att ni ska kolla på den .
Här är den.
 

Lisas dokumentär

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Lisas (misslisibells) dokumentär. Hoppas den är bra, har väntat på den. Vi hörs senare.
 
 

My Day Tisdag

Vet att jag lägger upp en dag försent. ❤


LEDIGA WOOP WOOP

så sjukt skönt att vi är lediga imorgon och i övermorgon. LÅNG HELG! Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag på kvällen vill vara med någon men vet inte vem. Men vi får se vad jag hittar på.
 

Skola nu!

Nu ska jag till skolan. Typ en ganska skön dag helt okej lektioner o så. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra antagligen var med någon kompis. Men vi höra senare.


VÄRME!

Är så sjukt skönt väder ute. Vi hade bild utomhus idag i skolan och satt o sola blev inte så mycket målat.
Idag blev de ingen handboll för jag har sjukt ont i mitt knä. Men nu har jag solat o ska spela lite gitarr snart hade jag tänkt.
 

TRÖTT

Är as trött! Målade naglarna för en stund sen o nu ska jag plugga. Orkar värkligen inte men jaja jag klarar mig nog.
 

Måndag

Idag är det Måndag :( Idag har jag varit i skolan och haft sista nationellaprovet, sjukt skönt.
Efter skolan var jag på gitarr o sen hoppade jag studsmatta i shorts och sola. Sjukt skönt väder var de idag. NU ÄR SOMMAREN PÅVÄG!

Liseberg!

Idag var jag på Liseberg. De var jätte kul bra väder o lagom mycke kö. Nu är jag på båten påväg hem. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi sen.


Godnatt ❤

Godnatt alla vi hörs imorgon :)


Ritade när jag var 3 år! Haha


Film ❤


Tränat ❤

Har nu tränat i 4 timmar. Är hemma nu o ska snart äta. Får se vad jag hittar på ikväll. Men ni får ha de så bra ❤


Morgon dagen

Nu så har jag tittat lite på klipp på youtube och så. Ska snart ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Imorgon ska jag förhoppningsvis träna från 12:30-17:00. Har svin ont i mitt knä och haltaran inte gå normalt för då knackar hela knät och det gör jätte ont, men jag hoppas värkligen att jag kan träna. Vet inte om jag hittar på något efter om jag ska gå. Men vi hörs.
 

3/5-2013

Idag hade vi nationella i SO (historia) det gick okej tror jag, det kändes så.
Efter skolan har jag varit på Ullared och handlat iför midsommar eftersom våran familj och en till håller midsommar för hela Brännö. Men vi hörs sen.


Blir så jävla arg.

idag var ju jag på liseberg med kajsa och det var jätte kul. men så kom inte spårvagnen och den körde så jävla segt så jag missade båten nu är jag hoss kajsa och får ta 21:35. Imorgon e de nationella. AH! VILL BARA HEM TILL MIN SÄG! (vackna 6 imorse upp 5:40 imorgon)

Tagga Liseberg

Nu blir det liseberg med kajsa. Kommer var sjukt mycket folk men skit i ska ändå ha guldpass.
 
 

Hos Kajsa

Nu är jag hos kajsa och vi hon håller på att göra sig i ådning medans jag sitter framför datorn.
Men idag ska jag vara med Kajsa och vi ska hitta på något kul. Sjukt skönt att de är 1 maj och att man är ledig. Imon är det där emot nationella i SO och det är inte lika kul. Men nu kör vi på denna dagen och hoppas att den blir grym.

RSS 2.0